Zo’n basaal product waar we over de hele wereld niet vanaf kunnen blijven verdient een ode! Groenten afficionado als ik … Lees meer
Lees verderArchief pagina
Frittata is de perfecte omelet, waarin je alles kunt verwerken en te nuttigen op ieder uur van de dag (of … Lees meer
Lees verderHet was mooi daar op het boerenerfgoed bij Conrad en zijn Farm to Fork restaurant, ik besloot een ode aan … Lees meer
Lees verderSANCOCHO VAN GEROOSTERDE GROENTEN ‘CAVEMAN STYLE’ Ingrediënten: 1 prei 1 ui ¼ venkel 1 wortel 1 bol knoflook 1 paprika … Lees meer
Lees verderSPICY GEITGEHAKTBALLEN Geitenvlees wordt geheel onterecht ondergewaardeerd in Nederland. Het is, net als lamsvlees, heel verfijnd van smaak en goedkoop … Lees meer
Lees verderIN RUM GEMARINEERDE EN GESCHROEIDE ZALM Ingrediënten: 1 grote moot zalm (halve gefileerde zijde) 1 citroen 1 bosje peterselie Voor … Lees meer
Lees verderGeïnspireerd op het (vooral vanwege het hoofdingrediënt pens) spannende gerecht Soppo de Modongo, heet een soort Nederlandse variant (dat ik … Lees meer
Lees verder