Big Green Egg, OFYR of AGA

Duur: 2,5 uur
Kosten: €85,- p.p.
Minimum aantal deelnemers: 10
LET OP: workshop is gratis voor mensen die een apparaat aanschaffen.

 

Veel mensen zien de Big Green Egg als bbq, dat is niet waar! Van het roken van een visje op 68°C tot het bakken van een pizza op 400°C: het kan allemaal. En alles, ja alles wat je in de Big Green Egg bereidt, wordt lekkerder dan lekker. Wij laten je graag zien hoe dat werkt.

De OFYR is niet alleen een visueel sieraad in de tuin, maar je kunt er ook culinair alle kanten mee op. Het is een spectaculaire plancha eigenlijk. Koken op open vuur blijft toch de basis. Of het nu gaat om het bakken van een cote de boeuf, mosselen stomen of paprika’s grillen: wij leren je de technieken.

De AGA is een klassiek gietijzeren Engels fornuis, dat van oudsher in vele Britse keukens te vinden was en het hele huis verwarmde op olie gestookt. Inmiddels worden moderne varianten op gas en electra geproduceerd, maar met nog altijd de vertrouwde unieke eigenschappen van de drie ovens (ieder een eigen functie) en de platen die een hitte van 500°C kunnen bereiken. Te mooi voor woorden. En hij staat in onze keuken!

Vragen over deze workshop? Bel ons of stuur ons een e-mail.

 

Schrijf je in voor deze workshop