Chocolate cherry trifle

Heerlijke Chocolate cherry trifle zoals mijn moeder dit mij heeft geleerd


Huzarensalade

Huzarensalade zoals mijn moeder het mij heeft geleerd. Maak het ook zelf.


Aardbeien met zwarte peper

Marineer aardbeien in wat citroensap, balsamico azijn, zwarte peper, suiker en basilicum.


Gevuld gevogelte

Neem een lekkere kip, parelhoen of kalkoen en vul deze met hele uien, citroen, kruiden naar wens en spelt (wat je van tevoren hebt gekookt)


Vis met kruidenkorst

Neem een vis naar keuze Maak met de vijzel of keukenmachine een soort tapenade van knoflook, groene kruiden, zongedroogde tomaat, rode peper, parmezaanse kaas, mosterd en citroensap.


Heldere rode kaki mousse

Heldere rode kaki mousse, een verrassende mousse van dit verrassende fruit


Eendenborst met gesauteerde kaki

Eendenborst met gesauteerde kaki, een uniek kaki gerecht.


Fideua voor zes

Wereldkampioen ‘Fideua’ Amadeo, leerde mij dit zeer klassieke gerecht. Met de crew zat ik te lunchen in zijn fijne restaurant in Playa de Gandia , en natuurlijk stapte ik de keuken in, waar ik hartelijk werd ontvangen door Amadeo en zijn koks.


Nasi Goreng

Aparte maar heerlijke Nasi Goreng variant


Italiaanse groente-tomatensaus

Mijn grote liefde voor groenten vertaald in een rijke saus (waar je in een handomdraai soep van maakt!) In de tijd dat de pasta kookt is de saus klaar!


1  2 3 Volgende  Laatste

Zoek in gerechten

Geavanceerd zoeken


Website ontwikkeld door Media647 | Produktiekeuken TV | Design in beeld