Gerookte schelvis in een saus van gerookte bacon en room

Jonny Hall gebruikte in dit gerecht de fijnste ingrediënten uit de regio Downs: duurzame schelvis uit Kilkeel haven, gerookte bacon en room van de melkveestapel die op de groene velden in de buurt graast.


Stoofschotel van rundvlees & bier

Ik combineerde het met whiskey, lijnzaad, aardappels en kruiden die ik onderweg tegenkwam. Dit gerecht kost heel weinig tijd en kan een dag van tevoren bereid worden. Zodra het rundvlees op staat, kun je de rest alvast voorbereiden.Pluijms eetbare wereld


Krokante rundvlees schijven, aardappels met laurier en citrusvruchten

Ik combineerde het met whiskey, lijnzaad, aardappels en kruiden die ik onderweg tegenkwam. Dit gerecht kost heel weinig tijd en kan een dag van tevoren bereid worden. Zodra het rundvlees op staat, kun je de rest alvast voorbereiden.Pluijms eetbare wereld


Mechelse Koekoek, Een gerecht uit Belgisch Limburg

De Mechelse Koekoek is een stoere, hele grote maar vooral lekkere kip. Doe mij een plezier en haal een echte kip bij de poelier! In zo’n programma moet het natuurlijk mooi en veel, dus ik maakte meerdere variaties. Maar je kunt er ook voor kiezen om je gasten één variant voor te schotelen, of d


Boekweitpannenkoekjes gevuld met kip, cashewnoten, ananas & bladpeterselie

Boekweitpannenkoekjes gevuld met kip, cashewnoten, ananas & bladpeterselie, heerlijk gerecht van Rene Pluijm voor de COOP


Plateau ‘Poitou-Charentes’

Eigenlijk een ‘onpluijms’ gerecht, door het relatief grote aantal ingrediënten en de stijl van opmaak. Het lijkt meer werk dan het is, ik beleefde er enorm veel plezier aan door alle geuren, kleuren en smaken die op me af kwamen. En onze gasten…


Vis in kruidenkorst, gegrilde druiven & ovenaardappeltjes

Ik combineerde het met whiskey, lijnzaad, aardappels en kruiden die ik onderweg tegenkwam. Dit gerecht kost heel weinig tijd en kan een dag van tevoren bereid worden. Zodra het rundvlees op staat, kun je de rest alvast voorbereiden.Pluijms eetbare wereld


Thai Jerked Chicken

Thai jerked chicken, crispy kokosgamba’s, rauwe mango-papaya salade, geurige groene rijst Het lekkerst is het om de kip liefst een nacht in de marinade te leggen, maar doe dat minstens drie uur zodat de smaken goed intrekken. Ik vermoed dat ik de ‘friendly battle’ mede verloor door


1  2 3 Volgende  Laatste

Zoek in gerechten

Geavanceerd zoeken


Website ontwikkeld door Media647 | Produktiekeuken TV | Design in beeld